Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Villaks og sjøørret i Vestland fylke

2 desember, 2019, kl.08:00 - 17:00

Den 4. desember, i det internasjonale villaksens år 2019, tilbys det et program som belyser kunnskap, utfordringer og muligheter som ligger i villaks- og sjøørretressursene.

Møteleder: Vegard Heggem, prosjektleder i Norske Lakseelver

Villaksen er en symbolart i Norge, og kan på mange måter kalles «vår panda». De unike villaks- og sjøørretressursene i Vestland fylke er derfor tema i et eget seminar. Villaksen er en kilde til identitetsfølelse, opplevelser og næringsvirksomhet – som er tre viktige faktorer for samfunnsbygging.  Det er derfor ikke tilfeldig at seminaret legges til det som om kort tid blir nye Sunnfjord kommune og nye Vestland fylke

Det siste av forskning og kunnskap vil bli presentert, og vi får bl.a. et internasjonalt blikk fra en av verdens mest tradisjonsrike bedrifter innen jakt- og fiskereiser, Frontiers Travel.

Målgruppen: politikere på kommune- og fylkesnivå, samt relevante lokale og regionale forvaltningsetater. Rettighetshavere og NJFF-lag og -medlemmer er også velkomne.

Seminaret arrangeres som et samarbeid mellom rettighetshaverorganisasjonen Norske Lakseelver, Norges Jeger- og Fiskerforbund og lokale elveeierlag, og avholdes på Scandic Sunnfjord Hotel i Førde onsdag 4. desember kl 10 – 15.

Seminaret er gratis, og påmelding skjer til Vegard Heggem, som er prosjektleder for Norske Lakseelver:  vegard@aunan.no

villakssjøaure_vestland_program
Sted:
Førde, Scandic Sunnfjord Hotel
Påmelding:

Detaljer

Dato:
2 desember, 2019
Tid
08:00 - 17:00
Hendelse Kategorier:
, , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *