Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Laksecamp med Haugesund og Omegn JFF og Vindafjord JFL

29 juni, 2019, kl.18:00 - 30 juni, 2019, kl.18:00

Er du mellom 12 og 18 år og har lyst til å prøve laksefiske? I anledning Villaksens år inviterer Haugesund og Omegn JFF og Vindafjord JFL til gratis laksecamp i Sørelva 29.-30. juni.

Påmeldingsfristen er mandag 24. juni. Det er 10 plasser på laksecampen, så har du lyst til å være med er det lurt å være raskt ute med å sende en mail til ellenmariehagevik@gmail.com. Er du under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatte for å delta. Husk å sende kontaktinfo til foresatte sammen med påmeldingen.

Vi møtes kl. 17.00 på parkeringsplassen like ved Badehølen (kart sendes på mail etter påmelding). Når det vi ikke trenger ved elva er på plass i lavvoene vi skal overnatte i, er det ulike måter å fiske laks på det dreier seg om. Det blir blant annet kurs i fluekasting. Vi har stenger og utstyr til utlån, men du må gjerne ta med eget utstyr om du har.

Mat og drikke til måltidene, middag/kvelds lørdag, frokost og lunsj søndag, ordner arrangørene. Brus, knask og annet må den enkelte ha med selv.

Det du MÅ ha med selv er sovepose, høye støvler eller vandebuske/-sko om du har det, redningsvest (ikke den knalloransje varianten, det skremmer laksen), gode klær å være ute i uansett vær, et klesskift, ekstra sokker og sko.

Detaljer

Start:
29 juni, 2019, kl.18:00
Slutt:
30 juni, 2019, kl.18:00
Hendelse Kategorier:
, , ,

Arrangør

Haugesund og Omegn JFF
Epost:
ellenmariehagevik@gmail.com

Sted

Sørelva, Etne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *